yo

yo

Elkezdődőtt.... végjáték 2006

2006. október 23. - N. D.


Igen, elkezdődött. Amit vártam, de nem reméltem, itt van. A söpredéket kitakarították a Kossuth térről, és a rohamrendőrök fogócskát játszanak a „tüntetőkkel”.

 


Sólyom nincs ott a megemlékezésen. Érdekes. Ország világ itt van és figyeli hogy mire viszi ez a szaros ország. És tessék. Pár vadbarom miatt , akik jelenleg megpróbálják elbarikádozni Budapestet hogy Gyurcsány „ne tudjon elmenekülni”, az egész világ azt látja hogy tessék , kúrvamód liberálisan megegyeztünk a tüntetőkkel, aztán tessék most kúrvamód liberálisan a pofánkba röhögnek, hogy nesze nektek ekkora barmokat mi akkor is megmutatjuk hogy a szittyák nem haltak ki.
 

Én továbbra is azt az embert keresem aki személyesen döntött arról hogy ott maradhatnak a Kossuth téren ezek a barmok. Mit lát a külföldi a CNN-en? Azt hogy míg folyik a megemlékezés addig pár százan azt ordítozzák hogy ünnepelni akarunk, azt látják hogy a Forradalom egyik legjellegzetesebb helyszínén a Korvin közben gyülekeznek a Gój motorosok.

Istenem, hogy én ezt megértem. Országunk söpredékbe éppen lenyomja magát 9 millió ember torkán.


Továbbra is azt mondom: itt az idő , most vagy soha, de a sok mocskot küldjék haza.

Nem érdekel hogy egy öreg nő épp mártírként akar meghalni, és az sem érdekel ha letartóztatnak véletlenül majd egy két bámészkodót. Nem érdekel.

 

Elő a rohamrendőrökkel,  vigyék fel Pestre az összeset innen Szegedről is, szorítsák be őket egy utcába, verjék agyon őket, legyenek mártírok, legyenek tőlem politikai foglyok de végre mutassa meg ez a kúrva ország hogy nem csak azért lehetünk a híresek mert nem tudunk pár száz emberrel elbánni hanem azért, mert képesesek vagyunk a többséget a terrorizáló kissebségnek egy kúrnagyot odacsapni.

süti beállítások módosítása